Venda Online – Manzaning

Manzaning es l’aplicació que connecta el nostre mercat amb t que no tens temps per poder venir a visitar-nos, per facilitar la venda de productes i l’entrega dels mateixos en menys de 60 minuts o en la franja horària que desitgis.

Servei a domicili

Els dies de repartiment son els dijous i divendres. Les comandes sempre les recull la mateixa persona, de 13.30 a 14h. Els lliuraments als domicilis serán de 14.30 a 17h (depenent de les comandes que hi hagi aquell dia). Per al client té un cost simbòlic, relacionant-ho amb la distància en què es troba el domicili del mercat.

De la següent manera:
Per compres superiores a 50€, servei gratuït.
Fins a 1.5km ————–1.50€
Fins a 3 km—————-3.00€
Fins a 5 km—- ————5,00€
Més de 5 km———————– Es negociarà amb el cliente abans de realitzar la comanda.

El cost será per cliente i adreça, és igual la quantitat de la compra i si es fan diverses compres en diferents parades.

Servei d’armariets refrigerats

Aquests son uns armariets intel·ligents on pots recollir la teva comanda quan estigui el mercat tancat o sense necessitat de fer cues ni esperes.

Punt d’informació

Situada a la planta baixa al costat dels serveis hi ha el nostre Punt d’Informació i està pensat com un espai per als visitants del mercat. Hi trobareu informació sobre el mercat i les seves parades, també és l’espai per obtenir el tiquets o reservar per les activitats que oferim.

Els horaris són de dilluns a dijous, de 07.00 a 14.00 h, divendres de 07.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.30 h i dissabte de 07.00 a 14.30 h diumenge tancat. Al capdavant hi ha Veronica, a qui us podeu adreçar també per telèfon, trucant al número 933 14 44 38 o per correu electrònic, escrivint a mercatprovensals@hotmail.com

Servei WC

Situats al costat de la porta d’entrada a les oficines del mercat, estan a disposició dels clients que desitgin utilitzar-los. El servei és gratuït.

Servei d’aparcament

L’aparcament del mercat està situat a la planta superior del mercat i es pot accedir pel carrer de Menorca a traves d’una rampa, té capacitat per 99 vehicles. Els clients del mercat poden tenir accés gratuït si han efectuat una compra. L’aparcament te servei d’ascensor per accedir al mercat.