Punt d’informació

Situada a la planta baixa al costat dels serveis hi ha el nostre Punt d’Informació i està pensat com un espai per als visitants del mercat. Hi trobareu informació sobre el mercat i les seves parades, també és l’espai per obtenir el tiquets o reservar per les activitats que oferim.

Els horaris són de dilluns a dijous, de 07.00 a 14.00 h, divendres de 07.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.30 h i dissabte de 07.00 a 14.30 h diumenge tancat. Al capdavant hi ha Veronica, a qui us podeu adreçar també per telèfon, trucant al número 933 14 44 38 o per correu electrònic, escrivint a mercatprovensals@hotmail.com

Servei d’aparcament

L’aparcament del mercat està situat a la planta superior del mercat i es pot accedir pel carrer de Menorca a traves d’una rampa, té capacitat per 99 vehicles. Els clients del mercat poden tenir accés gratuït si han efectuat una compra. L’aparcament te servei d’ascensor per accedir al mercat.

Venda Online – Manzaning

Manzaning es l’aplicació que connecta el nostre mercat amb t que no tens temps per poder venir a visitar-nos, per facilitar la venda de productes i l’entrega dels mateixos en menys de 60 minuts o en la franja horària que desitgis.

Servei WC

Situats al costat de la porta d’entrada a les oficines del mercat, estan a disposició dels clients que desitgin utilitzar-los. El servei és gratuït.